Recipes from Ingredient: Eieren
Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.
Garnale kroketjes
Garnale kroketjes, heerlijk met een salade en frietjes.. Verhit de boter, roer de bloem erdoor ...
Lees meerKokos en witte chocolade cake
Kokos en witte chocolade cake, Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet een bakblik ...
Lees meerKip nuggets
kip nuggets, Snij de kipfilets in even grote stukken. Haal ze door de bloem en ...
Lees meerGevulde bladerdeeg met kaas of kip
Gevulde bladerdeeg met kaas/kip, Besmeer de kipfilet in met kruiden en na een uur kook ...
Lees meerTortilla met groenten
Tortilla met groenten, Ik gebruik de hieronder beschreven groenten, maar je kunt zelf ook andere ...
Lees meerMuffins beestenboel
Muffins beestenboel, Als je geen glazuur hebt, kun je dit ook zelf maken: neem 150 ...
Lees meerBeren cake
Beren cake, Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de ...
Lees meerZachte harsha
Zachte harscha, Marokkaanse recepten. Alles mengen tot een dik vloeibare mengsel
Lees meer