Recipes from Ingredient: Eieren
Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.
Hartige taart met champignons en mais
Hartige taart, heel makkelijk recept, je kunt ook andere soort groenten gebruiken. dan laat je ...
Lees meerFilodeeg met spinazie, kip en fetakaas
Filodeeg met spinazie, kip en fetakaas, haal de goedkoopste spinazie, dat is de enige spinazie ...
Lees meerMa3koeda – maakouda
Ma3koeda, Maakouda is snel te maken. Het kan gegeten worden als voorgerecht of bijgerecht. Wat ...
Lees meerApfelstrudel met fotos
Apfelstrudel (of appelstrudel) is een traditionele Oostenrijkse gebaksoort, die vooral erg populair is in Wenen. ...
Lees meerLakrasem – krissat
Lakrachel, Deze broodjes zijn super zacht, lekker geurig. Ze zijn niet makkelijk te maken, maar ...
Lees meerGefrituurde courgettes
Gefrituurde courgettes, Heerlijk vinden mijn kids dit met zelfgemaakte patat en frisse salade en gebakken ...
Lees meerEiersalade
Eiersalade, Tomaten halveren, pitjes en vocht verwijderen en vruchtvlees in kleine blokjes snijden.
Lees meerZoete broodjes
Zoete broodjes, Lekkere voor bij de koffie. Dit zijn echt heerlijke broodjes, je moet er ...
Lees meerSigaar; bamboekoekjes
Sigaar; Bamboekoekjes, Dit is een recept van Choumicha, zij heeft het afgelopen zaterdag gemaakt.
Lees meer