Recipes from Ingredient: Eieren
Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.
Heerlijke Kipbitterballetjes die goed smaken met een dipsausje
Heerlijke Kipbitterballetjes die goed smaken met een dipsausje. Ik had nu mayonaise met chilisaus ...
Lees meerMini broccoli taartjes – quiches van 12 cm met room
Recept voor 5 mini broccoli taartjes (quiches) van 12 cm doorsnede. Ze waren echt héérlijk! ...
Lees meerAppelbeignet een heerlijke gefrituurde appelflap
Een appelbeignet (spreek uit als appelbenjee) of appelflap (in Noord- en Oost-Nederland) is een gefrituurd ...
Lees meerKokos-yoghurtcake heerlijk fris en zacht van smaak en structuur
Deze Kokos-yoghurtcake is echt heerlijk fris en zacht van smaak en structuur. Ik heb nu ...
Lees meerOreo taart
De Oreo-koekjes hebben over de jaren een cultstatus bereikt. Er bestaan talloze recepten waarin ze ...
Lees meerMaïzena koekjes
Deze Marokkaanse maïzena koekjes zijn heerlijk. Je kent ze daarom vast en zeker. Ze zijn ...
Lees meerSlagroom cake
Slagroom cake is een taart of gebakje met een slagroomlaag die versierd wordt met vruchtjes ...
Lees meerHalal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s
Makkelijker kan het bijna niet met deze mini halal worstenbroodjes. Je hebt ze zo gemaakt ...
Lees meerMini-cheesecakes met frambozenswirl
Ik koos voor de versie met frambozenswirl, een soort marmercheesecakejes met verse frambozen. Superlekker en ...
Lees meerMini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)
Dit is echt een ideaal basisrecept voor een mini cheesecakes! Ik had deze gebakken versie ...
Lees meer