Recipes from Ingredient: Eieren

Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Knoflookijs

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(2.5 / 5)

Een heel apart ijsje met knoflook

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Knoflookijs

Recept categorie:
Waardering:(4.8 / 5)

Een apart nagerecht

Lees meer
Mini-tulbandjes

Mini-tulbandjes

Recept categorie:
Waardering:(4.5 / 5)

Lekkere cakejes :D

Lees meer
Gehakttaart

Gehakttaart

Recept categorie:
Waardering:(3 / 5)

gehakttaart, filodeeg

Lees meer
Stamppot met wortel

Stamppot met wortel, prei, piccalilly en kipsateschnitzels

Recept categorie:
Waardering:(2.5 / 5)

Lekker hollands :D

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Koffiecake

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.4 / 5)

Koffiecake

Lees meer
Wafels

Wafels

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

Een wafel is een plat, in een wafelijzer gemaakt, gebak. Een wafel wordt gemaakt van ...

Lees meer
Luchtige kokoscake

Luchtige kokoscake

Recept categorie:
Waardering:(4 / 5)

Heerlijk luchtige cake

Lees meer
Boerenomelet

Boerenomelet met prei

Recept categorie:
Waardering:(4.5 / 5)

Weer snel en makkelijk :D

Lees meer
Brik

Brik

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.2 / 5)

brik is tunesishe gerechten van tunesia word vooral tijdens ramadan gegeten met een soep erbij, ...

Lees meer