Recipes from Ingredient: Eieren
Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.
Bloemkoolnuggets – bloemkoolkoekjes uit de oven met kaas
Ik hoor je denken, Bloemkoolnuggets??? Het zijn een soort bloemkoolkoekjes uit de oven met (uiteraard) ...
Lees meerLoempiapakketjes met kipvulling
Loempiapakketjes waren vorig jaar DE trend in de ramadan. Ook dit jaar zie ik ze ...
Lees meerBladerdeeg met pudding ideaal als je bezoek krijgt – Bereidingsfoto’s
Bijna iedereen heeft bladerdeeg in huis en ik heb ook altijd kloppudding in huis. Dit ...
Lees meerZachte Aardappelbroodjes die in je mond smelten
Recept voor zachte aardappelbroodjes met aardappelpuree. Ze smelten heerlijk in je mond. Succes! Views: 7.431 ...
Lees meerMijn Bamischijfjes zonder e-nummers met veel groenten
Ik loop al een tijd rond met het idee om naast mijn nasiballetjes ook eens ...
Lees meerMijn nasiballetjes zonder nasimixzakjes met chilisaus of satesaus
Deze nasiballetjes maak ik vrijwel elk jaar met de ramadan. Eerst maakte ik ze met ...
Lees meerEnsaimadas – Spaanse opgerolde zachte en luchtige zoete broodjes -video
Toen wij jaren geleden op vakantie waren op Menorca (eiland naast Mallorca) at ik regelmatig ...
Lees meerHeerlijke Kipbitterballetjes die goed smaken met een dipsausje
Heerlijke Kipbitterballetjes die goed smaken met een dipsausje. Ik had nu mayonaise met chilisaus ...
Lees meerMini broccoli taartjes – quiches van 12 cm met room
Recept voor 5 mini broccoli taartjes (quiches) van 12 cm doorsnede. Ze waren echt héérlijk! ...
Lees meerAppelbeignet een heerlijke gefrituurde appelflap
Een appelbeignet (spreek uit als appelbenjee) of appelflap (in Noord- en Oost-Nederland) is een gefrituurd ...
Lees meer