Recipes from Ingredient: Eieren
Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.
Kipbestilla – Marokkaanse pastei van kip en filodeeg
Ik denk dat ik de afgelopen tijd de meeste verzoekjes heb gehad voor dit recept, ...
Lees meerKipbriwat – filodriehoekjes met kipvulling
Deze kipbriwat zijn echte traditionele Marokkaanse hapjes. Het zijn heerlijke pakketjes van filodeeg met een ...
Lees meerHele luchtige kokostaart
Het recept van een hele luchtige kokostaart. Hij is echt heel erg lekker en makkelijk te ...
Lees meerKleine vanille Basbousat’s lekker zacht en snel te maken
Het recept van kleine vanille Basbousat's, lekker zacht en snel te maken. Meestal kom je ...
Lees meerHalal Brabantse worstenbroodjes een Hollands recept
Brabantse worstenbroodjes wilde ik al heel lang eens maken. Ik kan ze buiten de deur ...
Lees meerMakkelijk recept Marokkaanse Harcha in een paar minuten
Het recept van een Makkelijke Marokkaanse Harcha, heerlijk met een kopje ne3ne3 thee. Is echt ...
Lees meerTonijnrolletjes recept zoo simpel maar super lekker
Het recept van Tonijnrolletjes / Bladerdeeghapjes zoo simpel, maar super lekker. In dit recept heb ...
Lees meerKleine kerststolletjes luchtige en zachte met homemade amandelspijs
Vorige maand was ik mijn Hollandse baksel vergeten, dus deze maand een extra leuke (vind ...
Lees meerWortelcake met noten
Wortelcake wordt al sinds de middeleeuwen gemaakt, vooral wanneer suiker erg duur was, nam men ...
Lees meerHeerlijke Marokkaanse aardappelkoekjes Maakouda
Deze heerlijke Marokkaanse aardappelkoekjes - Maakouda zijn simpel te maken en weer een leuke variatie ...
Lees meer