Recipes from Ingredient: Eieren

Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.

Griesmeelghoriba

Griesmeelghoriba

Recept categorie:
Waardering:(4.8 / 5)

Er bestaan ghoriba's in heel veel smaken: met amandelen, met sesam, met chocolade......noem maar op. ...

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Aspergequiche

Recept categorie:
Waardering:(0 / 5)

Aspergequiche

Lees meer
Gehakt met Aardappelpuree

Gehakt met Aardappelpuree

Recept categorie:
Waardering:(4.8 / 5)

Lekker als avondeten

Lees meer
Honingcake

Honingcake

Recept categorie:
Waardering:(3.9 / 5)

heerlijke honingcake..

Lees meer
Turks gebak

Turks gebak

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.3 / 5)

Lekkere Turkse gebak met siroop erop.

Lees meer
Tunesie tajine

Tunesie tajine

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(3.3 / 5)

TUNESIE TAJINE

Lees meer
Zoute sesamringen

Zoute sesamringen – Simit

Recept categorie: Keuken: ,
Waardering:(4.7 / 5)

Deze koekjes zijn knapperig en lekker vers..Mijn man is echt gek op deze koekjes :D

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Marokkaanse rijstsalade

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.8 / 5)

Views: 46.260 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Mijn gehaktbastilla

Mijn gehaktbastilla

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(3.8 / 5)

Het klinkt veel werk maar als je het in stappen doet (bijv. verschillende tijden op ...

Lees meer
Gehaktflappen

Gehaktflappen

Recept categorie:
Waardering:(4.8 / 5)

Bladerdeeg met gehakt, groenten en feta

Lees meer