Recipes from Ingredient: Eieren

Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.

Citroentaart

Citroentaart

Recept categorie:
Waardering:(4.3 / 5)

Een absoluut verrukkelijke citroentaart die supereenvoudig te maken is......

Lees meer
Mozzarella quiche

Hartige Mozzarella quiche

Recept categorie: , ,
Waardering:(0 / 5)

tomaten-basilicum-mozzarellaquiche

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Yoghurtcake

Recept categorie:
Waardering:(3.6 / 5)

cake

Lees meer
Briwat met vis

Briwat met vis

Recept categorie: , , Keuken:
Waardering:(3.6 / 5)

Briwat is een gerecht uit de Marokkaanse keuken. Het is een bladerdeeggebakje, dat gevuld wordt ...

Lees meer
Zachte broodjes

Zachte broodjes

Recept categorie:
Waardering:(4.2 / 5)

zachte rond gevlochte broodjes

Lees meer
Arabische koekjes

Arabische koekjes

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.4 / 5)

heerlijke chocoladekoekjes..

Lees meer
Dadelkoekjes - cake

Dadelkoekjes – cake

Recept categorie:
Waardering:(3.5 / 5)

Een zoete heerlijkheid

Lees meer
Carrotcake

Carrotcake

Recept categorie:
Waardering:(4.4 / 5)

lekkere wortelcake

Lees meer
Griesmeelghoriba

Griesmeelghoriba

Recept categorie:
Waardering:(4.8 / 5)

Er bestaan ghoriba's in heel veel smaken: met amandelen, met sesam, met chocolade......noem maar op. ...

Lees meer
Gehakt met Aardappelpuree

Gehakt met Aardappelpuree

Recept categorie:
Waardering:(4.8 / 5)

Lekker als avondeten

Lees meer