Recipes from Ingredient: Eieren

Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.

Kip loempia

Kip loempia

Recept categorie:
Waardering:(3.9 / 5)

MAKKLIJKE KIP LOEMPIA'S

Lees meer
Variatie in je tosties

Variatie in je tosties

Recept categorie:
Waardering:(2.8 / 5)

dit is niet mijn foto

Lees meer
Frikasee

Frikasee

Recept categorie:
Waardering:(4 / 5)

een hele lekkere gebakken deeg met hele pittige vulling in tunisie eten ze dit smiddag?´s, ...

Lees meer
Heerlijke cake :)

Heerlijke cake :)

Recept categorie:
Waardering:(4 / 5)

heerlijke cake

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Indonesische kip met rijst

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.5 / 5)

Heerlijke Indonesische kip! Dit gerecht zal gegarandeerd niet tegenvallen!!

Lees meer
Rijst met ei

Rijst met ei

Recept categorie:
Waardering:(5 / 5)

Heel makkelijk en lekker

Lees meer
Magnetroncake

Magnetroncake

Recept categorie:
Waardering:(3.5 / 5)

heerlijke cake in de magnetron

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Gevulde koeken

Recept categorie:
Waardering:(0 / 5)

gevulde koeken

Lees meer
Kleine walnootbroodjes

Kleine walnootbroodjes

Recept categorie:
Waardering:(5 / 5)

Lekker!

Lees meer
Kerst koekjes

Kerst koekjes

Recept categorie:
Waardering:(3.7 / 5)

Verschillende kerstkoekjes uit 1 deeg

Lees meer