Recipes from Ingredient: Eieren

Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.

Marokkaanse donuts (beignets)

Marokkaanse donuts (beignets)

Recept categorie:
Waardering:(3.5 / 5)

lekkere Marokkaanse donuts (beignets)

Lees meer
Fantasie koekjes

Fantasie koekjes

Recept categorie:
Waardering:(4.6 / 5)

Lekkere verse koekjes..

Lees meer
Chocolade muffins

Chocolade muffins

Recept categorie:
Waardering:(3.8 / 5)

Makkelijke muffins

Lees meer
Choumicha cake met amandelen

Choumicha cake met amandelen

Recept categorie:
Waardering:(3.6 / 5)

Lekkere cake met amandelschijfjes van Choumicha.

Lees meer
Heerlijke slagroom taart!

Heerlijke slagroom taart!

Recept categorie:
Waardering:(2.2 / 5)

selam, Dit is echt heerlijke taart, het deeg is echt lekker en makkelijk te maken ...

Lees meer
Boter croissantjes

Boter croissantjes

Recept categorie:
Waardering:(3.6 / 5)

Heerlijke zelfgemaakte boter croissantjes. Daarnaast kun je zelf bepalen wat je erin wil doen. Bv. ...

Lees meer
Amandelbriouates

Amandelbriouates

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.4 / 5)

Heerlijke koekjes vooral in de ramadan.

Lees meer
Maakouda is een heerlijk en simpel te maken Marokkaans aardappelkoekje.

Maakouda

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.7 / 5)

Het is een Simpele recept.

Lees meer
Sekerpare is een heerlijke Turkse zoetigheid

Sekerpare is een heerlijke Turkse zoetigheid

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(3.3 / 5)

Şekerpare / Sekerpare is een heerlijke Turkse zoetigheid, wordt veel met ramadan gegeten na het ...

Lees meer
Puf puf borek

Puf puf borek

Recept categorie:
Waardering:(4.4 / 5)

Heerlijke Turkse Pufy Borek. Wordt met onbijt gegeten.

Lees meer