Recipes from Ingredient: Eieren
Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.
Gevuld bladerdeeg
bladerdeeg pakketjes met zachte vulling lekker als voorgerecht maar ook voor tussendoor, en makelijk te ...
Lees meerBladerdeeg met kipvulling
de vulling is gemaakt van kip, gekookte eieren, wortels en erwten. Heerlijk gewoon...
Lees meerBasbousa met glazuur
Dit is mijn eigen recept voor basbousa. Ik heb ookal anderen zien staan maar, ik ...
Lees meerHeerlijke Flensjes met poedersuiker of honing voor de kids
Het verschil tussen flensjes en crêpes? Een flensje is iets dikker, een crêpe is delicaat ...
Lees meerWalnoten gebak met siroop
is echt lekker.. foto is niet van mij.die van mij heeft een andere vorm.
Lees meerVerjaardags kokos cake
heeeerlijk voor diegenes die niet van zachte taarten houden het is een cake aangekleed als ...
Lees meer