Recipes from Ingredient: Eieren
Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.
Gehakttortilla
Aardappeltortilla's worden doorgaans gemaakt van aardappel, ei en ui maar hieronder vind je een lekker ...
Lees meerEgyptische broodpudding
Het is bekend dat je nog heel wat lekkers kunt maken als je oud brood ...
Lees meerAmandelgazellehoorntjes met sesam
Lekker Marokkaans amandelkoekje omhuld met krokante sesamzaadjes.
Lees meerChocoladetruffels
Ik ben nogal een chocoladegek, dus chocoladetruffels gaan er bij mij ook best wel in...
Lees meerKiptajine uit Essaouira
Een heerlijke tajine volgens een recept uit de Marokkaanse vissersplaats Essaouira aan de Atlantische Oceaan......
Lees meerAmerikaanse donuts
Een donut is een zoet, gefrituurd broodje met een gat in het midden. Het kan ...
Lees meer