Recipes from Ingredient: Eieren
Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.
Kalinti – karan – karantika
Kalinti - karan (ook wel karan in Oujda of karantika / garantita in Algerije) is ...
Lees meerIjshoorntjes
Ijshoorntjes, Je moet hier speciale ijzeren hoorntjes voor hebben, ik heb ze in Marokko gekocht. ...
Lees meerEid el Fitr taart
Eid el Fitr taart, Mix de suiker, olie, vanillesuiker, amandelessence en de eieren goed door ...
Lees meerMonchou bladerdeegjes
lekkere MonChou bladerdeegjes lekker luchtig en je kan er niet genoeg van krijgen lekker hapje ...
Lees meer