Recipes from Ingredient: Eieren
Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.
Zachte broodjes met vulling – Bereidingsfoto’s
Lekker om mee te nemen voor op bezoek met de ramadan.
Lees meerSpaghetti-tortilla (pizza)
Super lekker voor jong en oud !
Hiermee kan in mijn kids altijd aan het eten ...
Lees meerBestilla – Bastilla – Pastilla met Kip ala moi
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende ...
Lees meerSfenj – Marokkaanse donuts
Sfenj / donuts, Doe in een schaal de gezeefde bloem en voeg er suiker, zout, ...
Lees meer