Recipes from Ingredient: Eieren
Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.
Griesmeelcake met vanillevla
Griesmeelcake smaakt lekker zacht met smaak van vanille. Heerlijk met een glaasje Marokkaanse thee.
Lees meerKaas-uien broodjes
Het recept van heerlijke Kaas-uien broodjes. Ze smelten in je mond en ze laten je huis ...
Lees meerTurkse pide met gehakt en Turkse kaas
Deze heerlijk Turkse pide is gevuld met gehakt, paprika, Turkse kaas en mozzarella. Turkse pide ...
Lees meerAmandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes
Het recept van amandelghribya of amandelkoekje, een van de bekendste Marokkaanse koekjes. Wordt vaak met ...
Lees meerMarmer muffins
Het recept van Marmer muffins. Net gebakken voor late bezoek. Ze makkelijk te maken en ...
Lees meerGehaktbroodjes met pesto en cheddarkaas
Ik zag weer een uitdaging! Ik heb het recept meteen opgeschreven en gisteren gelijk voor ...
Lees meerMchimeches of abrikozenkoekjes
Deze Mchimeches of abrikozenkoekjes smaken een beetje naar de Marokkaanse richbound koekjes waar ik echt gek op ...
Lees meerLang houdbare walnootkoekjes die zo in je mond smelten
Lieve mensen deze walnootkoekjes smelten zo in je mond en zijn zooo lang houdbaar. Dus ...
Lees meerMaanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade Recept
Recept van heerlijke maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade. Lekker met een kopje koffie of thee.
Lees meerCappuccino biscuit met boterroom vulling en chocolade topping
Recept voor een heerlijk Cappuccino biscuit met cappuccino boterroom vulling en chocolade topping. Is ook ...
Lees meer