Recipes from Ingredient: Eieren
Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.
Mini Quiches met zalm
Deze mini quiches zijn zo heerlijk. Ze zijn ideaal voor de ramadan. Ook als ze ...
Lees meerPerzikcake recept ook voor frambozen of abrikozencake
Deze perzikcake is best gemakkelijk om te maken. Kun je geen perziken meer vinden of ...
Lees meerLamsvlees met gedroogde pruimen
Lamsvlees met gedroogde pruimen, eieren, olijven en patatjes
Lees meerMini bananenpannenkoekjes
Mini bananenpannenkoekjes, Ik houd van pannenkoeken, pancakes, Marokkaanse baghrir maar ook deze kleine pannenkoekjes met ...
Lees meer