Recipes from Ingredient: Eieren
Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.
Bossche bollen
Een Bossche bol of sjekladebol (chocoladebol) is een gebakspecialiteit uit 's-Hertogenbosch die wordt gebakken van ...
Lees meerAmerican pancakes
Deze pannenkoekjes zijn supersimpel en heel snel gemaakt. Je kunt ze bij het ontbijt eten ...
Lees meerSchwarzwalder kirschtorte taart van chocoladebiscuitdeeg met kersen
Deze Schwarzwalder kirschtorte is een overheerlijke taart van chocoladebiscuitdeeg met slagroom, kersen en chocoladeschaafsels. Je ...
Lees meerChocolade-cakerol
Een cakerol lijkt moeilijker te maken dan het in werkelijkheid is. Als je je houdt ...
Lees meerHet beroemde Marokkaanse Seffa medfouna met kip
Seffa Medfouna is een beroemde Marokkaanse gerecht waarin saffraan kip, lam of rund verborgen in ...
Lees meerKrichlat gevuld met chocolade
Dit recept heb ik van de beroemde Marokkaanse kokkin Choumicha. Weet niet meer of ik ...
Lees meerVanillekrullen
Deze broodjes zijn heerlijk door de vulling met vanille. Ik heb bereidingsfoto's gemaakt voor het ...
Lees meer