Recipes from Ingredient: Eieren
Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.
Tortilla met gehakt
Tortilla met gehakt, Je snippert de ui in kleine stukjes samen me paprika.Dat doe je ...
Lees meerWortelcake
Wortelcake, Oven voorverwarmen op 175 °C. Bakpapier op bodem van bakvorm leggen. Wortel dun schillen ...
Lees meerRijsttaart
Rijsttaart, Lekker voor bij de koffie. Smelt de boter in een pan en roer de ...
Lees meerMini cakes
Mini cakes, Meng de bloem en het bakpoeder en roer er het eier-suikermengsel door. Tot ...
Lees meerMini groenten-ei tortilla
Mini groenten-ei tortilla, de basis van dit recept ergens op een site, maar heb er ...
Lees meerMarokkaanse harcha
Harcha (ook wel gespeld als harsha) is een Marokkaans gebakken broodsoort gemaakt van griesmeel, boter. ...
Lees meerAardbeien slagroomtaart – taart der taarten
Aardbeien Slagroomtaart - Slagroomtaart (bijnaam: taart der taarten) is een taart of gebakje met een ...
Lees meer