Recipes from Ingredient: Eieren
Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.
Marokkaanse Kefta Tajine met Tomatensaus en Olijven
Deze Marokkaanse kefta tajine met tomatensaus en olijven is vol van smaak en perfect voor ...
Lees meerStokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn
Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn (habba sawdaa), een gezond en makkelijk ...
Lees meerHeerlijke Red Velvet Cake
Deze red velvet is heerlijke taart. Ik gebruik altijd mijn standaard cake recept en heb ...
Lees meerEen snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter
Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter, met een videorecept
Lees meerFruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache
Een frisse fruittaartje met kiwi en aardbei. In plaats van banketbakkersroom gevuld met witte chocolade ...
Lees meerMini tortilla’s
Ik plaatste al mijn recept voor een grote aardappeltortilla in een koekenpan, maar je kunt ...
Lees meerMississippi Mud pie – Amerikaanse chocoladetaart
Ik had al een tijdje geen Amerikaans recept meer gemaakt, een tijdje geleden had ik ...
Lees meerChocolade paastaart
Pasen komt er weer aan en de winkels liggen vol paaseitjes! Ik ben er zelf ...
Lees meerSinaasappelcake een makkelijke recept
Deze sinaasappelcake is pas een makkelijke cake om te maken, mix alle ingrediënten samen en ...
Lees meerGriesmeelcake met vanillevla
Griesmeelcake smaakt lekker zacht met smaak van vanille. Heerlijk met een glaasje Marokkaanse thee.
Lees meer