Recipes from Ingredient: Crème fraîche
Crème fraîche (Frans voor verse room) is aangezuurde room, met 35% melkvet of meer, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren gebruikt men melkzuurbacteriën en laat men het ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20°C rusten.
Gepofte zoete aardappels
Deze gepofte zoete aardappels haalde ik uit het nieuwe kookboek van Heel Holland Bakt winnaar ...
Lees meerTagliatelle pasta met kipfilet en champignons
Het recept van tagliatelle pasta met kipfilet en champignons. Tagliatelle is een Italiaanse pasta uit ...
Lees meerKip madras koken zonder pakjes en zakjes
Nadat ik met veel succes zelf kip tandoori had gemaakt, wilde ik de kip madras ...
Lees meerKip tandoori koken zonder pakjes en zakjes
Kip tandoori is een gerecht dat je zonder pakjes en zakjes kunt maken, daar word ...
Lees meerMiniquiches met kip en feta
Deze quiches zijn zo lekker, ik maak ze elk jaar met de ramadan. Je kunt ...
Lees meerTurks gebakje
Je hebt nodig, voor de bak die ik heb gebruikt (grootte van een doorsnee lasagneschaal):
Lees meer