Recipes from Ingredient: Citroen
De citroen is een gele citrusvrucht met een zure smaak die veroorzaakt wordt door het aanwezige citroenzuur dat ook in veel andere citrusvruchten voorkomt. Citroen is een familie van de sinaasappel. Er zijn zo'n 12 soorten citrusvruchten, maar door kruisingen is dit aantal inmiddels sterk gegroeid.
Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept
Dit recept voor tajine met sardientjes combineert verse vis, een rijke tomatensaus en Marokkaanse kruiden ...
Lees meerMarokkaanse Kip Tajine met Citroen en Olijven
Een smaakvolle Marokkaanse kip-tajine met ingemaakte citroen en olijven, ideaal voor een traditionele en gezellige ...
Lees meerMarokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven
Een eenvoudige en smaakvolle Marokkaanse tajine met verse zeebaars, citroen en olijven, ideaal voor een ...
Lees meerTajine met Kip en Citroen – Een Authentiek Marokkaans Recept
Een smakelijke tajine met kip, een unieke combinatie van smaken met geconserveerde citroen en olijven, ...
Lees meerMarokkaanse ijstaart fruitsalade
Marokkaanse Ijstaart fruitsalade is een hele mooie presentatie voor je gasten of gewoon voor jezelf ...
Lees meerEen snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter
Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter, met een videorecept
Lees meerTraditionele Marokkaanse Harira soep
Nog twee maanden ongeveer en dan is het weer ramadan insha Allah. Dan is de ...
Lees meerMarokkaanse briwat met vis
Voor dit recept voor briwat met vis wordt er pangafilet gebruikt, maar je kunt ook ...
Lees meerKnapperige gezonde salade
Daar ben ik weer met een salade! Deze knapperige gezonde salade vond mijn zoontje zo lekker! ...
Lees meerMosselen met risotto rijst en olijven
Met mosselen kun je er zoveel mee doe. Je kan ze natuurlijk koken, maar ook kun ...
Lees meer