Recipes from Ingredient: Boter
Boter is de gekarnde room van melk. Men spreekt ook wel van roomboter, wat een pleonasme is, aangezien boter altijd van room gemaakt wordt. De productnaam boter is beschermd en moet ten minste 82% melkvet bevatten. Daarom wordt bijvoorbeeld het Engelse peanut butter niet vertaald als pindaboter, maar als pindakaas. Margarine is dus anders dan boter, ook al wordt het in dagelijks spraakgebruik ten onrechte soms zo genoemd.
Kokos en witte chocolade cake
Kokos en witte chocolade cake, Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet een bakblik ...
Lees meerChampignons kaassaus
Champignons kaassaus, Kant-en-klare sauzen krijgen een extra volle smaak als u ze bereidt met melk ...
Lees meerMuffins beestenboel
Muffins beestenboel, Als je geen glazuur hebt, kun je dit ook zelf maken: neem 150 ...
Lees meerMehancha met amandelen
Mehancha met amandelen, Je gaat de amandelen en walnoten en sesamzaad malen, helft van sesam ...
Lees meerMhensha van vis
Mhensa met vis vulling, Inktvis bakken in olie met paprika in blokjes dan alle kruiden ...
Lees meerKoffiebroodjes
Koffiebroodjes, Onder tussen banketbakkersroom klaar maken zie verpakking hoe het moet. amandel aroma en rozijnen ...
Lees meerPindahartjes met honingglazuur
Heerlijke luchtige koekjes met een superlekker honingglazuur, deze moet je echt eens proberen!
Lees meer