Recipes from Ingredient: Boter

Boter is de gekarnde room van melk. Men spreekt ook wel van roomboter, wat een pleonasme is, aangezien boter altijd van room gemaakt wordt. De productnaam boter is beschermd en moet ten minste 82% melkvet bevatten. Daarom wordt bijvoorbeeld het Engelse peanut butter niet vertaald als pindaboter, maar als pindakaas. Margarine is dus anders dan boter, ook al wordt het in dagelijks spraakgebruik ten onrechte soms zo genoemd.

Harcha

Harcha

Recept categorie:
Waardering:(4.1 / 5)

Views: 130.743 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Bachkito

Bachkito

Recept categorie:
Waardering:(4 / 5)

Views: 83.065 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Amandelcake

Amandelcake

Recept categorie:
Waardering:(3.3 / 5)

Amandelcake, Een cake die altijd lukt en erg mooi presenteert.

Lees meer
Bananencake

Bananencake

Recept categorie: ,
Waardering:(2.5 / 5)

Bananencake, het mengsel in een ingevet bakblik gieten en bakken op 180° gedurende 1 uur.

Lees meer
Perzik taart

Perzik taart

Recept categorie: , ,
Waardering:(4 / 5)

Perzik taart, Klop de eierdooiers met de helft van de suiker tot ze bleek en ...

Lees meer
Mille feuille met banketbakkersroom

Mille feuille met banketbakkersroom

Waardering:(3.6 / 5)

Naar verluidt is de tompoes voor het eerst gemaakt door een Amsterdamse banketbakker. Hij zou ...

Lees meer
Muffins

Muffins

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.3 / 5)

Muffins, Meng cacao en boter en fijngehakte nootje in een kom, en doe ze ...

Lees meer
Filodeeg met spinazie, kip en fetakaas

Filodeeg met spinazie, kip en fetakaas

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(3.8 / 5)

Filodeeg met spinazie, kip en fetakaas, haal de goedkoopste spinazie, dat is de enige spinazie ...

Lees meer
Lakrasem - krissat

Lakrasem – krissat

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.5 / 5)

Lakrachel, Deze broodjes zijn super zacht, lekker geurig. Ze zijn niet makkelijk te maken, maar ...

Lees meer
Mini msemmen - rghayef

Mini msemmen – rghayef

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.4 / 5)

Mini Msemmen - Rghayef, Vermeng het meel met de griesmeel en het zout. Voeg beetje ...

Lees meer