Recipes from Ingredient: Boter
Boter is de gekarnde room van melk. Men spreekt ook wel van roomboter, wat een pleonasme is, aangezien boter altijd van room gemaakt wordt. De productnaam boter is beschermd en moet ten minste 82% melkvet bevatten. Daarom wordt bijvoorbeeld het Engelse peanut butter niet vertaald als pindaboter, maar als pindakaas. Margarine is dus anders dan boter, ook al wordt het in dagelijks spraakgebruik ten onrechte soms zo genoemd.
Traditionele Marokkaanse Couscous met melk en pompoen
Couscous met melk en pompoen is een traditioneel Marokkaans Rif gerecht. Couscous is een zeer populair ...
Lees meerZelfgemaakte appelflappen (geen bladerdeeg)
Lekkere zelfgemaakte appelflappen, niet altijd met datzelfde bladerdeeg!!
Lees meerMarokkaanse vijgenkoekjes
dit zijn koekjes die op vijgen lijken maar eigelijk gewoon lekkere koekjes zijn
Lees meerCake met appelmoes
Superlekkere cake, dit is echt mijn lievelingscake geworden. Niet te droog, lekker zacht een een ...
Lees meer