Recipes from Ingredient: Boter
Boter is de gekarnde room van melk. Men spreekt ook wel van roomboter, wat een pleonasme is, aangezien boter altijd van room gemaakt wordt. De productnaam boter is beschermd en moet ten minste 82% melkvet bevatten. Daarom wordt bijvoorbeeld het Engelse peanut butter niet vertaald als pindaboter, maar als pindakaas. Margarine is dus anders dan boter, ook al wordt het in dagelijks spraakgebruik ten onrechte soms zo genoemd.
Turkse pide met gehakt en Turkse kaas
Deze heerlijk Turkse pide is gevuld met gehakt, paprika, Turkse kaas en mozzarella. Turkse pide ...
Lees meerAmandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes
Het recept van amandelghribya of amandelkoekje, een van de bekendste Marokkaanse koekjes. Wordt vaak met ...
Lees meerGehaktbroodjes met pesto en cheddarkaas
Ik zag weer een uitdaging! Ik heb het recept meteen opgeschreven en gisteren gelijk voor ...
Lees meerKnoopbroodjes met peterselie en knoflook
Deze heerlijke Knoopbroodjes met peterselie en knoflook kun je lekker eten bij je harira of ...
Lees meerMaanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade Recept
Recept van heerlijke maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade. Lekker met een kopje koffie of thee.
Lees meerThuis gemaakte zachte bagels met sesam
Een bagel is een broodje met een gat erin. Qua vorm lijkt hij veel op ...
Lees meerAppel notentaart recept met niet te beschrijven geur
Het recept van een de appel notentaart. Dit recept is eigenlijk heel makkelijk. De geur van deze ...
Lees meerMarokkaanse msemmen
Marokkaanse Msemmen zijn een Maghrebijn lekkernij. Het is een soort van kruising tussen een brood ...
Lees meerDonuts met chocolade topping
Het recept van donuts met chocolade topping. Deze zijn zo lekker, die moet je jezelf af en ...
Lees meerMsemmen met amandelen en honing recept
Het recept van msemmen met amandelen en honing. Heerlijke rghifaat voor bij de thee, deze kun ...
Lees meer