Recipes from Ingredient: Boter
Boter is de gekarnde room van melk. Men spreekt ook wel van roomboter, wat een pleonasme is, aangezien boter altijd van room gemaakt wordt. De productnaam boter is beschermd en moet ten minste 82% melkvet bevatten. Daarom wordt bijvoorbeeld het Engelse peanut butter niet vertaald als pindaboter, maar als pindakaas. Margarine is dus anders dan boter, ook al wordt het in dagelijks spraakgebruik ten onrechte soms zo genoemd.
Bijenkorf brood
Heerlijke Bijenkorf brood, Je doet de bloem in een grote kom maak een kuiltje in ...
Lees meerZachte Donuts met chocolade pasta heel erg lekker en mooi rond
Ik heb vandaag een paar cakejes gebakken en ik heb donuts gemaakt. Deze donuts waren ...
Lees meerBaklava rolletjes
Baklava is een lekkernij van Turkse oorsprong die meestal als dessert wordt gegeten. Baklava wordt ...
Lees meerBestilla – Bastilla – Pastilla met Kip ala moi
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende ...
Lees meer