Recipes from Ingredient: Boter
Boter is de gekarnde room van melk. Men spreekt ook wel van roomboter, wat een pleonasme is, aangezien boter altijd van room gemaakt wordt. De productnaam boter is beschermd en moet ten minste 82% melkvet bevatten. Daarom wordt bijvoorbeeld het Engelse peanut butter niet vertaald als pindaboter, maar als pindakaas. Margarine is dus anders dan boter, ook al wordt het in dagelijks spraakgebruik ten onrechte soms zo genoemd.
Kruidig-zoete lamsbout
Een heerlijke, zoet-kruidige lamsbout die wél tenminste 7 uur moet stoven voor het allerbeste resultaat; ...
Lees meerMeloui – melwi ronde msemmen van griesmeel met bereidingsfoto’s
Het recept van hoe je Meloui / Melwi of ronde msemmen kunt maken. Dit recept ...
Lees meerTien frangipannetaartjes
Maak nu zelf ook Frangipannetaart. Dit heerlijke Frangipannetaart recept is in 1 uur klaar.
Lees meerChococake gevuld met slagroom hier maak je iedereen blij mee
Het recept van chococake gevuld met slagroom. Lekkere cake gemaakt van meel, cacao en slagroom waardoor ...
Lees meerMuffins met chocoladestukjes
Het recept van Muffins met chocoladestukjes. Je kan ook bessen, noten, chocolade - of kokosschilfers onder het ...
Lees meer