Recipes from Ingredient: Bloem
Bloem is een fijngemalen meel van granen, waaruit de buitenste schilletjes, de zemelen en de kiemen van het graan verwijderd zijn.
Koksmutsjes
Deze mooie broodjes lijken op koksmutsjes, vandaar de naam 🙂 Het recept heb ik van ...
Lees meer“Spaghetti”-Chebbakia
De ramadan komt er weer bijna aan en dan slaan veel Marokkaanse vrouwen aan het ...
Lees meerMaltesertaart
Al weken droomde ik over de maltesertaart, ik zag hem ooit ergens op facebook en ...
Lees meerCitroen Mango slices
Citroen Mango slices, een laagje koek met daarover een stevige laag citroen. Dit recept komt ...
Lees meerBekendste Marokkaanse koekjes Gazellehoorntjes – Ka3b Leghzal
Het beroemdste Marokkaanse koekjes, ka3b leghzal. Ze zijn heerlijk en bijna iedereen is er gek ...
Lees meerGehaktbroodjes
Gehakt naar smaak kruiden en wat peterselie toevoegen. hak het uitje fijn en meng ook ...
Lees meerBoterspritsen
Boterspritsen of spritskoek is een koekje, dat al sinds de zestiende eeuw in de Nederlanden ...
Lees meerFeqqas met gekonfijte fruit
Feqqas met gekonfijte fruit, Begin eerst met het klutsen van de eieren samen met de ...
Lees meer