Recipes from Ingredient: Bloem
Bloem is een fijngemalen meel van granen, waaruit de buitenste schilletjes, de zemelen en de kiemen van het graan verwijderd zijn.
Sfenj – Marokkaanse donuts
Sfenj / donuts, Doe in een schaal de gezeefde bloem en voeg er suiker, zout, ...
Lees meerBaghrir – Boghrir – Pannenkoekjes
Marokkaanse pannenkoekjes (baghrir), ze waren weer lekker vooral met een vleugje honing erop.. Ik gebruik ...
Lees meerIjshoorntjes
Ijshoorntjes, Je moet hier speciale ijzeren hoorntjes voor hebben, ik heb ze in Marokko gekocht. ...
Lees meerChoco-smida marmercake
een heerlijke cake gemaakt van smida en bloem met lekker veel cacao
Lees meerGebakken sardines gevuld met spinazie
Krokant gebakken dubbele sardines met daartussen een heerlijke vulling van gekruide spinazie.
Lees meer