Recipes from Ingredient: Basterdsuiker
Basterdsuiker, ook wel bastaardsuiker of bruine suiker genoemd, wordt gemaakt door aan fijngemalen, witte, geraffineerde suiker een oplossing van invertsuiker toe te voegen. Daarbij kan ook melasse en karamel worden toegevoegd. De karamel geeft de basterdsuiker ook wat meer smaak en een bruine kleur.
Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept
Het recept van Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom. Mille-feuille is een Frans gebakje waarvan de exacte oorsprong ...
Lees meerHalal Brabantse worstenbroodjes een Hollands recept
Brabantse worstenbroodjes wilde ik al heel lang eens maken. Ik kan ze buiten de deur ...
Lees meerWortelcake met noten
Wortelcake wordt al sinds de middeleeuwen gemaakt, vooral wanneer suiker erg duur was, nam men ...
Lees meerOliebollen een echt oud familierecept
Het is weer oliebollentijd! Dit is een echt oud familierecept, mijn vader maakt ze zo ...
Lees meerBoterspritsen
Boterspritsen of spritskoek is een koekje, dat al sinds de zestiende eeuw in de Nederlanden ...
Lees meerVolkoren cake met rozijnen
Gezonde volkoren cake met rozijnen, krenten, cranberry's, gember en mandarijnen. Erg lekker als je ze ...
Lees meer