Recipes from Ingredient: Azijn

Azijn is een levensmiddel dat ontstaat wanneer gegiste producten verzuren door de juiste bacteriën. Als bijvoorbeeld bij de rijping van wijn lucht in het vat komt kan de alcohol worden omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn is chemisch gezien een oplossing van 4 tot 15% azijnzuur met geur- en smaakstoffen.

Griekse salade

Griekse salade

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(3 / 5)

Een soort van grieks salade en nog
lekker en gezond!

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Lekkere salade

Recept categorie:
Waardering:(0 / 5)

lekkere en snele salade, is de moeite waard

Lees meer
Aardappel bieten salade

Aardappel bieten salade

Recept categorie:
Waardering:(4.5 / 5)

heerlijke aardappelbieten salade, lekker luchtig en geSimpel te maken

Lees meer
Bieten salade

Bieten salade

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4 / 5)

Een koude zomer salade.

Lees meer
Kip tandoori

Kip tandoori

Recept categorie:
Waardering:(4.8 / 5)

heerlijke pittige kip

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Rode bieten – mais salade

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.7 / 5)

lekkere bieten/mais salade

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Indonesische kip met rijst

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.5 / 5)

Heerlijke Indonesische kip! Dit gerecht zal gegarandeerd niet tegenvallen!!

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Gembersaus

Recept categorie:
Waardering:(3 / 5)

gembersaus

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Marokkaanse tonijnsalade

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4 / 5)

Marokkaanse, TONIJNSALADE, lekker makkelijk

Lees meer
Aardappel -makreelfilet Salade

Aardappel -makreelfilet Salade

Recept categorie:
Waardering:(3.2 / 5)

Vis Salade

Lees meer