Recipes from Ingredient: Azijn
Azijn is een levensmiddel dat ontstaat wanneer gegiste producten verzuren door de juiste bacteriën. Als bijvoorbeeld bij de rijping van wijn lucht in het vat komt kan de alcohol worden omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn is chemisch gezien een oplossing van 4 tot 15% azijnzuur met geur- en smaakstoffen.
Thuis gemaakte zachte bagels met sesam
Een bagel is een broodje met een gat erin. Qua vorm lijkt hij veel op ...
Lees meerRijst- en tonijnsalade
Begin met het koken van het rijst, als het klaar is laat je de rijst ...
Lees meerSinaasappel-spinaziesalade
Sinaasappel spinaziesalade, Schil de sinaasappels en scheid de partjes, het vliesje eraf halen. Rode ui ...
Lees meerGegrilde aubergine
Deze heerlijke aubergine is te combineren met bijvoorbeeld gegrilde sardien maar ook op een boterham. ...
Lees meerKip met basmati-rijst en wokgroenten in zoetzure saus
Views: 32.450 Deel dit recept met anderen
Lees meer