Recipes from Ingredient: Appels
Het geslacht Appel bevat bomen die de algemeen bekende vruchten dragen, vooral op het noordelijk halfrond. Ook zijn er sierappels, die kleine appeltjes geven. De appel groeit in de gematigde streken. Hollandse appels, lekker om zo in te bijten, maar ook om mee te koken, te roerbakken of gewoon rauw door een salade. De appel is een enorm populaire vrucht.
Appel-Bloem Gebakjes met bereidingsfoto’s
Appel-Bloem Gebakjes. Snij je appels in schijven en meng het met wat suiker en kaneel. ...
Lees meerMuffins met chocoladestukjes
Het recept van Muffins met chocoladestukjes. Je kan ook bessen, noten, chocolade - of kokosschilfers onder het ...
Lees meerAppel-amandelcake met kaneel makkelijk en extra fruitig
Maak jouw cake extra fruitig met dit appel-amandelcake recept. Is net zo makkelijk als een ...
Lees meerModerne Waldorfsalade met kipfilet, appels en walnoten
Een waldorfsalade is een heerlijke salade van selderij, appel, rozijnen, walnoten, mayonaise en wat citroensap. ...
Lees meer