Recipes from Ingredient: Appels
Het geslacht Appel bevat bomen die de algemeen bekende vruchten dragen, vooral op het noordelijk halfrond. Ook zijn er sierappels, die kleine appeltjes geven. De appel groeit in de gematigde streken. Hollandse appels, lekker om zo in te bijten, maar ook om mee te koken, te roerbakken of gewoon rauw door een salade. De appel is een enorm populaire vrucht.
Marokkaanse ijstaart fruitsalade
Marokkaanse Ijstaart fruitsalade is een hele mooie presentatie voor je gasten of gewoon voor jezelf ...
Lees meerKnapperige gezonde salade
Daar ben ik weer met een salade! Deze knapperige gezonde salade vond mijn zoontje zo lekker! ...
Lees meerAppel notentaart recept met niet te beschrijven geur
Het recept van een de appel notentaart. Dit recept is eigenlijk heel makkelijk. De geur van deze ...
Lees meerOntbijt banaansmaak Smoothie met Havermout en Brinta pap
Een heerlijk en makkelijk te maken ontbijt banaansmaak Smoothie met Havermout en Brinta pap. Deze ...
Lees meerKip madras koken zonder pakjes en zakjes
Nadat ik met veel succes zelf kip tandoori had gemaakt, wilde ik de kip madras ...
Lees meerAppelbeignet een heerlijke gefrituurde appelflap
Een appelbeignet (spreek uit als appelbenjee) of appelflap (in Noord- en Oost-Nederland) is een gefrituurd ...
Lees meerOliebollen een echt oud familierecept
Het is weer oliebollentijd! Dit is een echt oud familierecept, mijn vader maakt ze zo ...
Lees meerEen geweldig goed Hollands oliebollenrecept
Het beslag van oliebollen bevat vaak bier, in dit Hollandse oliebollenrecept van Noona zit het ...
Lees meerApfelstrudel met bladerdeeg
Een originele apfelstrudel maak je niet met bladerdeeg, maar deze versie is zeker niet minder ...
Lees meer