De anijsplant is een bloemdragende plant die behoort tot de schermbloemenfamilie. Anijs wordt gebruikt voor het aromatiseren van gerechten en kan daarnaast een medicinale werking hebben.
Waardering:(3.1 / 5)
De ramadan komt er weer bijna aan en dan slaan veel Marokkaanse vrouwen aan het ...
Lees meer
Waardering:(4.5 / 5)
Serveertips: Je kunt door de ingrediënten ook gemalen amandelen mengen en kneden.. Verder moet je ...
Lees meer
Waardering:(3.9 / 5)
Lakrachel, Deze broodjes zijn super zacht, lekker geurig. Ze zijn niet makkelijk te maken, maar ...
Lees meer
Waardering:(4.2 / 5)
Views: 113.623 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(2.9 / 5)
Koekjes aan de achterkant, de bruine.
Lees meer
Waardering:(4.1 / 5)
heerlijke geurige zachte broodjes, die in je mond smelten.
Lees meer
Waardering:(4.5 / 5)
Lakrachel, Deze broodjes zijn super zacht, lekker geurig. Ze zijn niet makkelijk te maken, maar ...
Lees meer
Waardering:(4.4 / 5)
Recept van MMU Traditioneel gerecht wat heerlijk bij een kop soep smaakt. (vooral in de ...
Lees meer