Recipes from Ingredient: Amandelen
De amandel is het zaad van de amandelboom. Amandelen worden in augustus geoogst. De buitenkant van de 'pit' van deze steenvrucht wordt gekraakt; het vlies wordt verwijderd door de amandel kort te blancheren. De amandel is wel zelfbestuivend, maar kwekers in Californië zetten op grote schaal bijen in voor de bestuiving.
Walnoten gebak met siroop
is echt lekker.. foto is niet van mij.die van mij heeft een andere vorm.
Lees meerSelou – salou – zemmita – zemita
recept van mmu2: Ik had zelf een recept voor Selou, dat heb ik naast een ...
Lees meerHeerlijke slagroom taart!
selam, Dit is echt heerlijke taart, het deeg is echt lekker en makkelijk te maken ...
Lees meerSekerpare is een heerlijke Turkse zoetigheid
Şekerpare / Sekerpare is een heerlijke Turkse zoetigheid, wordt veel met ramadan gegeten na het ...
Lees meer