Recipes from Ingredient: Amandelen
De amandel is het zaad van de amandelboom. Amandelen worden in augustus geoogst. De buitenkant van de 'pit' van deze steenvrucht wordt gekraakt; het vlies wordt verwijderd door de amandel kort te blancheren. De amandel is wel zelfbestuivend, maar kwekers in Californië zetten op grote schaal bijen in voor de bestuiving.
Bestilla – Bastilla – Pastilla met Kip ala moi
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende ...
Lees meerCouscous met kip
Couscous met kip. Heerlijk gerecht voor speciale gelegenheden. In de landen van Noord-Afrika wordt couscous ...
Lees meerIjshoorntjes
Ijshoorntjes, Je moet hier speciale ijzeren hoorntjes voor hebben, ik heb ze in Marokko gekocht. ...
Lees meerMonchou bladerdeegjes
lekkere MonChou bladerdeegjes lekker luchtig en je kan er niet genoeg van krijgen lekker hapje ...
Lees meer