Recipes from Ingredient: Amandelen
De amandel is het zaad van de amandelboom. Amandelen worden in augustus geoogst. De buitenkant van de 'pit' van deze steenvrucht wordt gekraakt; het vlies wordt verwijderd door de amandel kort te blancheren. De amandel is wel zelfbestuivend, maar kwekers in Californië zetten op grote schaal bijen in voor de bestuiving.
Kleine vanille Basbousat’s lekker zacht en snel te maken
Het recept van kleine vanille Basbousat's, lekker zacht en snel te maken. Meestal kom je ...
Lees meerKleine kerststolletjes luchtige en zachte met homemade amandelspijs
Vorige maand was ik mijn Hollandse baksel vergeten, dus deze maand een extra leuke (vind ...
Lees meerWortelcake met noten
Wortelcake wordt al sinds de middeleeuwen gemaakt, vooral wanneer suiker erg duur was, nam men ...
Lees meerBladerdeeg met pudding ideaal als je bezoek krijgt – Bereidingsfoto’s
Bijna iedereen heeft bladerdeeg in huis en ik heb ook altijd kloppudding in huis. Dit ...
Lees meerTajine van lamsvlees met pruimen en abrikozen
Tajine van lamsvlees is (naast couscous) mijn lievelingsgerecht uit de Marokkaanse keuken. Heerlijk zacht en mals ...
Lees meerGezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje
Met dit recept maak je voortaan makkelijk zelf mueslirepen, een gezonde snack voor tussendoor uit ...
Lees meerMini cheesecakes met witte chocolade en frambozen
Ooooh deze cheesecakes klinken te mooi om waar te zijn, witte chocolade en frambozen, kan ...
Lees meerPerencake met speculaaskruiden
Heerlijke Perencake met speculaaskruiden Views: 22.041 Deel dit recept met anderen
Lees meerBaklava met amandelen en walnoten
Baklava is een lekkernij die meestal als dessert wordt gegeten. Baklava wordt vooral verkocht in ...
Lees meer