Recipes from Ingredient: Amandelen
De amandel is het zaad van de amandelboom. Amandelen worden in augustus geoogst. De buitenkant van de 'pit' van deze steenvrucht wordt gekraakt; het vlies wordt verwijderd door de amandel kort te blancheren. De amandel is wel zelfbestuivend, maar kwekers in Californië zetten op grote schaal bijen in voor de bestuiving.
FEQQAS RBATI (Feqqas (koekjes) uit Rabat)
Serveer deze koekjes als onderdeel van een Marokkaanse theetafel met een lekker glas mintthee er ...
Lees meerBesbousa – basbousa
Besbousa, Basbousa, Dit is het recept voor besbousa / Basbousa, een Arabische zoete cake gemaakt ...
Lees meerAppelgebakjes
Appelgebakjes, Balderdeeg laten ontooien en door de helft snijden. De helften klein beetje groter maken ...
Lees meerKnapperige amandelkoekjes El ied recept
Knapperige amandelkoekjes, Eerst moeten de amandelen ontveld en fijngemalen worden. Doe de amandelen een paar ...
Lees meerSigaar; bamboekoekjes
Sigaar; Bamboekoekjes, Dit is een recept van Choumicha, zij heeft het afgelopen zaterdag gemaakt.
Lees meerSlagroomgebak
Slagroomgebak, klop in een kom 4 dooiers met 35 gr. suiker tot een romige crème. ...
Lees meerAppelcake gevuld met walnoten
Appelcake gevuld met walnoten, makkelijk en lekker. Schil de appels, snijd ze in plakken. Verwarm ...
Lees meer