Recipes from Ingredient: Aardappel

De aardappel is een plant die ondergronds een energievoorraad in de vorm van zetmeel aanlegt. Het zetmeel wordt bewaard in de vorm van knollen, die eveneens aardappelen of aardappels worden genoemd. De knollen worden gevormd aan ondergrondse stengels, stolonen genoemd. In veel Europese en westerse landen is de aardappel een basisvoedingsmiddel. Net als rijst, pasta en brood is de aardappel een belangrijke bron van koolhydraten.

Marokkaanse vegetarische Harira

Marokkaanse vegetarische Harira

Recept categorie: , , Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

Heerlijke Marokkaanse vegetarische Harira zonder vlees.

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Marokkaanse tonijnsalade

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4 / 5)

Marokkaanse, TONIJNSALADE, lekker makkelijk

Lees meer
Gehakt met Aardappelpuree

Gehakt met Aardappelpuree

Recept categorie:
Waardering:(4.8 / 5)

Lekker als avondeten

Lees meer
Tunesie tajine

Tunesie tajine

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(3.4 / 5)

TUNESIE TAJINE

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Marokkaanse rijstsalade

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.8 / 5)

Views: 45.892 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Pizza met aardappel

Pizza met aardappel

Recept categorie:
Waardering:(4.8 / 5)

een pizza met aardappel deeg

Lees meer
Oven schotel met kofte

Oven schotel met kofte

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(5 / 5)

Heerlijke ovenschotel met kofte

Lees meer
Kizartma (gebakken aardappel schijfjes etc)

Kizartma (gebakken aardappel schijfjes etc)

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(5 / 5)

Heerlijke vegatarische gerecht

Lees meer
Mecimek Corbasi (rode linzen soep)

Mecimek Corbasi (rode linzen soep)

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.9 / 5)

Heerlijke rode linzen soep. 1 van de populairste soep uit Turkije

Lees meer
Aardappel -makreelfilet Salade

Aardappel -makreelfilet Salade

Recept categorie:
Waardering:(3.2 / 5)

Vis Salade

Lees meer