Recipes from Ingredient: Aardappel
De aardappel is een plant die ondergronds een energievoorraad in de vorm van zetmeel aanlegt. Het zetmeel wordt bewaard in de vorm van knollen, die eveneens aardappelen of aardappels worden genoemd. De knollen worden gevormd aan ondergrondse stengels, stolonen genoemd. In veel Europese en westerse landen is de aardappel een basisvoedingsmiddel. Net als rijst, pasta en brood is de aardappel een belangrijke bron van koolhydraten.
Gehaktbroodjes
Gehakt naar smaak kruiden en wat peterselie toevoegen. hak het uitje fijn en meng ook ...
Lees meerAardappelschijfjes in een koekenpan of wok – Marmita
Recept van oude Marokkaanse vrouwen...die vroeger niet wisten dat je ook frietjes kan bakken...
Lees meerTajine van visfilet
Tajine van visfilet, Tajine warm maken ui er in met een beetje olie bakken.
Lees meerTortilla met gehakt
Tortilla met gehakt, Je snippert de ui in kleine stukjes samen me paprika.Dat doe je ...
Lees meerSpaanse aardappelsalade
Spaanse aardappelsalade, schil de aardappelen, snij ze in stukjes en kook ze beetgaar, giet af ...
Lees meerMini groenten-ei tortilla
Mini groenten-ei tortilla, de basis van dit recept ergens op een site, maar heb er ...
Lees meerStoofschotel met vlees en verschillende groenten
Views: 18.436 Deel dit recept met anderen
Lees meer