Recipes from Ingredient: Aardappel

De aardappel is een plant die ondergronds een energievoorraad in de vorm van zetmeel aanlegt. Het zetmeel wordt bewaard in de vorm van knollen, die eveneens aardappelen of aardappels worden genoemd. De knollen worden gevormd aan ondergrondse stengels, stolonen genoemd. In veel Europese en westerse landen is de aardappel een basisvoedingsmiddel. Net als rijst, pasta en brood is de aardappel een belangrijke bron van koolhydraten.

Bladerdeeg met gehakt en aardappel

Bladerdeeg met gehakt en aardappel

Recept categorie:
Waardering:(3.4 / 5)

Makkelijk en erg lekker!!!

Lees meer
Aardappelsalade

Aardappelsalade

Recept categorie:
Waardering:(3.4 / 5)

Lekkere frisse salade (zoals je bij la place ook kan eten :D)

Lees meer
Stamppot met wortel

Stamppot met wortel, prei, piccalilly en kipsateschnitzels

Recept categorie:
Waardering:(2.5 / 5)

Lekker hollands :D

Lees meer
Aardappelschijfjes

Aardappelschijfjes, kipfilet en groenten

Recept categorie:
Waardering:(4.6 / 5)

Lekker makkelijk en snel. Je gebruikt ook maar 1 pan dus weinig afwas :D

Lees meer
Boerenomelet

Boerenomelet met prei

Recept categorie:
Waardering:(4.5 / 5)

Weer snel en makkelijk :D

Lees meer
Brik

Brik

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.2 / 5)

brik is tunesishe gerechten van tunesia word vooral tijdens ramadan gegeten met een soep erbij, ...

Lees meer
Hollandse pot
Waterlelies

Waterlelies

Recept categorie:
Waardering:(4.6 / 5)

Leuk voorgerecht van tomaten, gevuld met aardappelsalade

Lees meer
Kipburgers met aardappels en spruiten

Kipburgers met aardappels en spruiten

Recept categorie:
Waardering:(3.3 / 5)

Gewone Hollandse pot, ....

Lees meer
Aardappelbroodjes

Aardappelbroodjes

Recept categorie:
Waardering:(4.1 / 5)

heerlijke geurige zachte broodjes, die in je mond smelten.

Lees meer