De aardappel is een plant die ondergronds een energievoorraad in de vorm van zetmeel aanlegt. Het zetmeel wordt bewaard in de vorm van knollen, die eveneens aardappelen of aardappels worden genoemd. De knollen worden gevormd aan ondergrondse stengels, stolonen genoemd. In veel Europese en westerse landen is de aardappel een basisvoedingsmiddel. Net als rijst, pasta en brood is de aardappel een belangrijke bron van koolhydraten.
Waardering:(3.9 / 5)
Lekker, makkelijk en snel!
Lees meer
Waardering:(5 / 5)
Een lekkere broodje, voor als je veel honger hebt en niet te veel wilt doen.
Lees meer
Waardering:(4.3 / 5)
Views: 67.722 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(3.9 / 5)
Views: 44.214 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(4.5 / 5)
Views: 42.430 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(0 / 5)
Views: 32.120 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(4.3 / 5)
Views: 34.714 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(5 / 5)
Views: 29.534 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(4 / 5)
Views: 30.873 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(3 / 5)
Kikkererwten, gehaktballetjes en aardappels
Lees meer