Recepten uit gang: Lunch
Rond het midden van de dag, meestal tussen 12 en 2 uur, en naargelang men er tijd voor vrijmaakt, neemt men deel aan een middagmaaltijd. Deze wordt meestal lunch of middageten genoemd. De lunch is het perfecte moment om te variëren tussen verantwoorde producten. Een broodje kipfilet, een groene salade of toch liever een maaltijdsoepje .
Koffiebroodjes gevuld met banketbakkersroom heerlijke bij de koffie of thee
Recept van heerlijke zelfgemaakte koffiebroodjes gevuld met banketbakkersroom. Een heerlijke snack en gebakje voor bij de ...
Lees meerZelfgemaakte kentuckyburgers
Heerlijke zelfgemaakte kentuckyburgers, lekker voor bij de lunch, of als extra gerecht.
Lees meerBijenkorf brood
Heerlijke Bijenkorf brood, Je doet de bloem in een grote kom maak een kuiltje in ...
Lees meerHommis kimoen – kikkererwten met komijn
heerlijk en makkelijk recept met kikkererwten en komijn. In Tanger en Tetouan wordt het Hommis ...
Lees meerKalinti – karan – karantika
Kalinti - karan (ook wel karan in Oujda of karantika / garantita in Algerije) is ...
Lees meerBaghrir – Boghrir – Pannenkoekjes
Marokkaanse pannenkoekjes (baghrir), ze waren weer lekker vooral met een vleugje honing erop.. Ik gebruik ...
Lees meer