Recepten uit gang: Lunch
Rond het midden van de dag, meestal tussen 12 en 2 uur, en naargelang men er tijd voor vrijmaakt, neemt men deel aan een middagmaaltijd. Deze wordt meestal lunch of middageten genoemd. De lunch is het perfecte moment om te variëren tussen verantwoorde producten. Een broodje kipfilet, een groene salade of toch liever een maaltijdsoepje .
Loempiapakketjes met kipvulling
Loempiapakketjes waren vorig jaar DE trend in de ramadan. Ook dit jaar zie ik ze ...
Lees meerOntbijt banaansmaak Smoothie met Havermout en Brinta pap
Een heerlijk en makkelijk te maken ontbijt banaansmaak Smoothie met Havermout en Brinta pap. Deze ...
Lees meerItaliaanse tagliatelle met kipfilet en champignon-roomsaus
Italiaanse tagliatelle is een heerlijke pastavariatie, met zelfgemaakte roomsaus en heerlijk gebraden kipfilet. Ik maak ...
Lees meerPitabrood recept
Een pitabrood is een plat broodje met een zachte korst. Het wordt overlangs ingesneden, zodat ...
Lees meerBladerdeeg met pudding ideaal als je bezoek krijgt – Bereidingsfoto’s
Bijna iedereen heeft bladerdeeg in huis en ik heb ook altijd kloppudding in huis. Dit ...
Lees meerZachte Aardappelbroodjes die in je mond smelten
Recept voor zachte aardappelbroodjes met aardappelpuree. Ze smelten heerlijk in je mond. Succes! Views: 7.439 ...
Lees meerMijn Bamischijfjes zonder e-nummers met veel groenten
Ik loop al een tijd rond met het idee om naast mijn nasiballetjes ook eens ...
Lees meerMijn nasiballetjes zonder nasimixzakjes met chilisaus of satesaus
Deze nasiballetjes maak ik vrijwel elk jaar met de ramadan. Eerst maakte ik ze met ...
Lees meerMarokkaanse gerolde en gevulde msemmen – rghayef recept
Dit is een andere variatie van een gevulde msemmen. Het lijkt ingewikkeld maar het valt ...
Lees meerGeroosterde paprika
Geroosterde paprika is zo makkelijk en zo heerlijk! Velen kopen deze uit pot, maar daarmee ...
Lees meer