Recepten uit gang: Lunch
Rond het midden van de dag, meestal tussen 12 en 2 uur, en naargelang men er tijd voor vrijmaakt, neemt men deel aan een middagmaaltijd. Deze wordt meestal lunch of middageten genoemd. De lunch is het perfecte moment om te variëren tussen verantwoorde producten. Een broodje kipfilet, een groene salade of toch liever een maaltijdsoepje .
Bissara – baysara – tamarakt – Marokkaanse erwtensoep
Er bestaat een zeer veelzeggende Marokkaanse uitdrukking die je gebruikt als een vriend in nood ...
Lees meerPizzarollen
Met de vulling van deze opgerolde pizzabroodjes kun je natuurlijk eindeloos variëren.
Lees meerGevulde afbakpistoletjes
Snel en makkelijk (wat jullie van mij gewend zijn, ik ben geen keukenprinses).
Lees meerVermicellisoep een lichte variant van onze Marokkaanse Harira
Vermicellisoep, dit is een snelle, makkelijk, lichte variant op onze Harira. Sorry, voor de wazige ...
Lees meerZelfgemaakte appelflappen (geen bladerdeeg)
Lekkere zelfgemaakte appelflappen, niet altijd met datzelfde bladerdeeg!!
Lees meer