Recepten uit gang: Hoofdgerecht
Een hoofdgerecht wordt in de klassieke keuken als het belangrijkste deel van een diner gezien. Het kan als gang op een menukaart te vinden zijn. Kenmerk van een hoofdgerecht is dat er nadruk op wordt gelegd door deze uitgebreider dan de andere gangen te serveren.
Kip tandoori koken zonder pakjes en zakjes
Kip tandoori is een gerecht dat je zonder pakjes en zakjes kunt maken, daar word ...
Lees meerKiptajine met aardappels en doperwten
Ik plaatste deze Kiptajine foto op instagram en kreeg veel vragen naar het recept. Bij ...
Lees meerVis pastilla – Vis taart
Pastilla, Bastilla, bestilla of pastila is een Marokkaanse hartige gevulde taart, die wordt gemaakt van ...
Lees meerFusilli met tonijn
Fusilli met tonijn is een lekker en gezond gerecht voor vier personen. De pasta is ...
Lees meerBloemkoolovenschotel met kip en ananas
Een lekkere Bloemkoolovenschotel met aardappel, kip en ananas. Is erg lekker, vooral het zoete van ...
Lees meerSpaghetti met rode pestosaus
Spaghetti met rode pestosaus is een simpel en snel recept!, bereid je gewoon in je ...
Lees meerLe3des – Marokkaanse linzen
Met dit winterse weer is niets lekkerder dan een heerlijke Le3des - Marokkaanse linzen (linzenschotel). ...
Lees meerIbawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees
Ibawen marmita - Marmita is pan in het Marokkaans wat elke Marokkaan(se) wel kent en ...
Lees meer