Recepten uit gang: Hoofdgerecht
Een hoofdgerecht wordt in de klassieke keuken als het belangrijkste deel van een diner gezien. Het kan als gang op een menukaart te vinden zijn. Kenmerk van een hoofdgerecht is dat er nadruk op wordt gelegd door deze uitgebreider dan de andere gangen te serveren.
Marokkaanse Kip Tajine met Citroen en Olijven
Een smaakvolle Marokkaanse kip-tajine met ingemaakte citroen en olijven, ideaal voor een traditionele en gezellige ...
Lees meerMarokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven
Een eenvoudige en smaakvolle Marokkaanse tajine met verse zeebaars, citroen en olijven, ideaal voor een ...
Lees meerMarokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen
Een rijke, smaakvolle tajine met malse stukken rundvlees, zoete pruimen, en knapperige amandelen, perfect voor ...
Lees meerTajine met Kip en Citroen – Een Authentiek Marokkaans Recept
Een smakelijke tajine met kip, een unieke combinatie van smaken met geconserveerde citroen en olijven, ...
Lees meerMini tortilla’s
Ik plaatste al mijn recept voor een grote aardappeltortilla in een koekenpan, maar je kunt ...
Lees meerMini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer
Mini vispastilla met kabeljauw, scampi, garnalen en fruits de mer. Deze vulling is voor 3 ...
Lees meerVogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen
Het recept van vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen. Heerlijk Marokkaans gerecht. Lijkt ...
Lees meerGevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui
Vandaag heerlijke gevulde aubergine met gehakt, en rijst met prei en ui. Tijd voor een ...
Lees meerPizza tonijn en mozzarella Recept
Heerlijke pizza tonijn en mozzarella op zijn Italiaans is net zoals de meeste pizza's erg makkelijk te ...
Lees meerVegetarische pizza met paprika’s en mozzarella
Heerlijke vegetarische pizza met paprika's en mozzarella op zijn Italiaans is net zoals de meeste pizza's ...
Lees meer