Recepten uit gang: Hoofdgerecht
Een hoofdgerecht wordt in de klassieke keuken als het belangrijkste deel van een diner gezien. Het kan als gang op een menukaart te vinden zijn. Kenmerk van een hoofdgerecht is dat er nadruk op wordt gelegd door deze uitgebreider dan de andere gangen te serveren.
Trid – Rfisa, Lemssemmen in kipsaus
TRID - Rfisa, Lemssemmen in een kip saus, Dit is zo lekker!! Het is vooral ...
Lees meerTraditionele Marokkaanse Couscous met melk en pompoen
Couscous met melk en pompoen is een traditioneel Marokkaans Rif gerecht. Couscous is een zeer populair ...
Lees meerTajine van lamsvlees met pruimen en amandelen
Tajine van lamsvlees met pruimen en amandelen, Heerlijk recept van mijn schoonmoeder, heel gemakkelijk om ...
Lees meerVegetarisch Couscousgerecht met Uien-Rozijnensaus
Vegetarisch couscousgerecht met uien-rozijnensaus voor 2 of 3 personen.
Lees meerCouscous met 7 groenten
Couscous met 7 groenten is een zeer populair Marokkaans gerecht. Couscous wordt gemaakt van grof ...
Lees meerRoerbakmie met garnalen
Ik doe bij de garnalen altijd Kousenband ( kan je kopen bij de toko ) ...
Lees meerKip siniaa (kip oven schotel)
Kip siniaa (kip oven schotel), Dit is echt een heerlijke kip ovenschotel, en makkelijk te ...
Lees meer