Recepten uit gang: Bijgerecht
Een bijgerecht is een gerecht dat in een gang van een maaltijd ernaast of erbij wordt geserveerd. Het is vaak cultureel bepaald wat als bijgerecht - of extra gerecht - wordt gezien en wat als onderdeel van betreffende maaltijd. In Frankrijk wordt rijst bijvoorbeeld als bijgerecht geserveerd. In de Nederlandse keuken is dit vaak een onderdeel van het hoofdgerecht.
Kip rollatini
Gevulde kipfilet met Ricotta (maar kan net zo goed met Philedelphia ? ) en spinazie ...
Lees meerMarokkaanse Harira
Harira is de nationale Marokkaanse soep. Het is een gebonden, rijk gevulde soep met als ...
Lees meerMaantjes met kipgehakt
Het idee en deegrecept heb ik van Cuisine la Nima. (deegrecept ietsie aangepast)
Lees meerRomige spinazie-aardappelschotel met kaas simpel én erg lekker
Een ovenschotel is vooral deze tijd van het jaar heerlijk. Zo ook deze romige spinazie-aardappelschotel ...
Lees meer